Клуб на криминалиста

Връчване на плакет, членска карта и личен знак на „Клуб на криминалиста” на проф.д.ик.н. Анна Недялкова - Председател на Настоятелството на ВСУ „Черноризец Храбър”

20.09.2021г.

плакетДнес беше връчен плакет за почетен член на „Клуб на криминалиста”, както и членска карта и личен знак на проф.д.ик.н. Анна Недялкова – председател на Настоятелството на ВСУ „Черноризец Храбър”.

Удостояването с почетно членство в клуба, бе представлявано от Алекс Маринов – председател на „Клуб на криминалиста”,  в присъствието на доц. д-р Красимир Недялков – президент на ВСУ „Черноризец Храбър“, проф. д-р Петър Христов- ректор на ВСУ „Черноризец Храбър“ и проф.д.ю.н.Йонко Кунчев – декан на Юридическия факултет на ВСУ „Черноризец Храбър“. 

Бяха обсъдени въпроси за дейността на Клуба, както и бъдещи проекти свързани с ВСУ. 

Проф.д.ик.н. Анна Недялкова беше избрана за почетен член на „Клуб на криминалиста“ на Учредителното събрание  през месец април 2021г. 

На членовете проф. Анна Недялкова сподели: „Изключителна чест е да бъда член на „Клуб на криминалиста“. Респект към това, което сте направили“. Създаването на Клуба е в годината, в която  Варненски свободен университет отбелязва своята 30-та годишнина. Това е пример за достойно реализирана мисия на учредителите, коментира Председателят на Настоятелството. 

Проф. Недялкова допълни, че е гордост за университета и доказателство, че младото поколение е поело по нов път, че има свежи идеи, които реализира бързо и делово. Тя пожела на профайлърите въображение, за да приемат най-смелите предизвикателства, амбиция, за да постигат идеите си, и отговорност за  резултатите.