Искаш да участваш в разследването на престъпления?

Медиите за нас

36 студенти на ВСУ „Черноризец Храбър“ стават поемни лица

22/02/2022 Списък с 36 студенти на ВСУ „Черноризец Храбър“, които имат желание да бъдат привличани като поемни лица при провеждане на разследване в досъдебното производство, бе предоставен на ръководството на областната дирекция на МВР – Варна. Членовете на Клуба, под ръководството на декана на Юридическия факултет проф. д.ю.н. Йонко Кунчев, разработиха и Наръчник на поемните лица.

Корпусът на поемните лица ще бъде представен на директора на МВР - Варна

21/02/2022 По покана на Юридическия факултет на ВСУ „Черноризец Храбър“, директорът на ОД на МВР – Варна старши комисар Атанас Михов и началникът на отдел „Разследване“ на ОД на МВР – Варна комисар Иван Иванов, ще посетят университета на 22 февруари 2022 г. от 14.00 ч. Те ще получат списък с повече от 30 студенти, които желаят да бъдат привличани като поемни лица при провеждане на разследване в досъдебното производство.

Участници в "Клуб на криминалиста" създават Корпус на поемните лица

18/01/2022 Клубът на криминалиста, създаден по инициатива на студенти на ВСУ „Черноризец Храбър“, инициира създаването на Корпус на поемните лица. Клубът ще предостави на областните дирекции на МВР списък с желаещите да участват в провеждането на процесуално-следствени действия. Вижте новите обучения в областта на криминалистиката

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Свържете се с нас